SAFIIRI

Eri kokoisista ja värisistä Safiireista voi koota oman kokonaisuuden sisustukseen.

  • Koko 590 mm x 40 mm. Värivaihtoehdot; valkoinen (vaalean harmaa), harmaa ja musta.
  • Alkaen 209€-1 kpl (sis. alv 24%)
  • Toimituskulut lisätään hintaan.

 

  • Koko 1000 mm x 40 mm, valkoinen (vaalean harmaa), harmaa ja musta.
  • Alkaen 525€ – 1kpl.  Sisältäen kiinnityslistat. (sis. alv 24%)
  • Toimituskulut lisätään hintaan
  • Kysy myös muita kokoja ja värejä!

KANGASMAASTO

Kangasmaasto- akustiikkateoksen graafinen ilme syntyi suomalaisesta kangasmaastosta mäntyineen. Asuintaloon pintaturvelevystä toteutettu kerroksellinen teos.

  • Koko: 1000mm x 2000mm x 40mm
  • Materiaali: pintaturvelevy, musta ja valkoinen (vaalean harmaa)
  • Tila: Asuintalo, Kempele

TUOTTEIDEN VALMISTUS JA MATERIAALIT

Pintaturvelevyissä erinomainen äänenvaimennus eli absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11645.) Absorbtioluokista, A, B, C, D JA E standardin EN ISO 11654 mukaan. Taidetekstiilien luonnonmukaisena materiaalina huopa on  akustoiva.

Nämä akustiset materiaalit eristävät hyvin lämpöä, ovat hengittäviä ja luonnonmukaisia sisustuksessa. Pintaturvelevyillä on päästöluokitus M1. Huopa on luonnostaan materiaalina paloturvallinen ja siksi turvallinen myös julkisissa tiloissa. Pintaturvelevyissä on paloluokka E (EN ISO 11925-2).

Jokainen teos valmistetaan aidoista materiaaleista käsityönä. Suomalainen pintaturvelevy ja taidetekstiileissä käytetty huopa ovat suomalaisilta kehräämöiltä. Nämä materiaalit muotoilussani ovat valmistuneet uniikeiksi teoksiksi. Teokset ovat lähes aina yksilöllisiä, jonka hintaan vaikuttavat teoksen materiaalit, koko, valmistus- ja kiinnitystapa.

Näin uniikki teos suunnitellaan

SUUNNITTELUN ALOITUS

Suunnittelu aloitetaan toiveidesi ja tilan tarpeiden kartoituksella, tilan kuvien ja mittojen mukaan. Suurissa uniikeissa akustiikkateoksissa ja mahdollisuuksien mukaan kartoitus tehdään paikanpäällä.

TEOKSEN
VALINTA

Kartoituksen pohjalta suunnitellaan 1-2 luonnosta. Luonnoksista saatte valittavaksi toteutettavan teoksen. Työn eri vaiheiden informointi, toiveiden huomioiminen ja tarkentaminen ovat osa suunnittelua ja toteutusta.

TEOKSEN

TOTEUTUS

Luonnoksista valittu teos toteutetaan suunnitelmien mukaan, informoiden teoksen valmistumisvaiheista. Akustiikkateosten ripustusvaihtoehdot ovat tuotekohtaisia jotka huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa.

VALMIS
AKUSTIIKKATEOS

Taidetekstiilit ja akustiikkateokset toimitetaan postilla tai kotimaan rahtina. Toimituskulut lisätään hintaan. Toimitustapa määräytyy teoksen koon ja painon mukaan tuotekohtaisesti.