Sisustussuunnittelu

Jokainen kohde ja projekti on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Sisustussuunnitelma tilaan on aina kohdekohtainen. Sisustussuunnittelun hinta määräytyy suunnittelun sisällöstä ja laajuudesta.

doorway

SUUNNITTELUN ALOITUS

Sisustussuunnittelun aloituskäynnillä; suunnittelukohteessa/uudiskohteiden suunnittelussa, pohjakuvista alkaen kartoitetaan; toiveesi, tilan tarpeita, toivottu tunnelma ja tyyli sekä suunnitelman laajuus ja budjetti.

Aloituskäynnin (72€/h) jälkeen saatte kirjallisen suunnitelman ja -tarjouksen sisustussuunnittelu kohteesta. (Aloituskäyntiä ei veloiteta projektin toteututessa!)

plans

KOHTEET

Huomioin suunnittelussani uudis- ja remonttikohteet sekä julkiset tilat. Sisustussuunnitelman voi toteuttaa pieneen osaan tilaa tai koko tilan sisustamiseen (mm. pinta-, tekstiili-, irtokalustesuunnitelma.) Hinta määräytyy suunnitelman laajuuden mukaan. Tuntiperusteinen hinta 72€/h tai projektikohtainen hinnoittelu (hinnat sis. alv 24%).

measuring

SUUNNITTELU & TOTEUTUS

Sisustussuunnittelun asiakkaana saatte esittelyyn alustavan sisustussuunnitelman ja käymme läpi mahdolliset muutokset. Projektin aikana eri vaiheiden informointi ja toiveiden tarkentaminen ovat osa suunnittelua ja toteutusta.

interior-design

SUUNNITTELUN VIIMEISTELY

Sisustussuunnitelma sisältää kohteen mukaisesti suunnitellut kirjalliset suunnitelmat. Esim. materiaalinäytteet, huonekortit ja piirustukset.

Tärkeintä on saada toiveidesi mukainen viihtyisä, toimiva ja yhtenäinen tila.

Esimerkkikohteita

Olohuoneen
sisustussuunnitelma

Tilaan suunnitellaan pintamateriaalit ja värit, huomioiden toiveenne ja tilan tarpeet. Suunnittelu sisältää muun muassa pohjapiirustuksen ja huonekortin tuotetiedoilla, materiaalimallit, halutessa 3D kuvat. Suunnitelma voi sisältää toiveidenne mukaan myös valaistus-, kaluste- ja tekstiilisuunnitelman. Tilaanne koskevan tarjouksen saatte aina aloituskäynnin jälkeen.

Stailaus

Julkisen tilan aula, toimistotilat tai koti ennen asunnon myyntiä kaipaavat selkeää kokonaiskuvaa. Tilan tulee näyttäytyä edukseen ja toivottaa tervetulleeksi tilan vaatimalla tunnelmalla. Tällöin tarve sisustussuunnittelijan näkemykselle on avuksi. Stailaus toteutetaan pääasiassa asiakkaan omilla tavaroilla. Tällöin aloituskäynti kohteessa sisältyy stailaukseen.

Usein suunnittelua kaipaa koko tuleva tai remontoitava koti tai tila, tällöin projektikohtainen hinnoittelu kokonaisuudesta muodostuu aloituskäynnin jälkeen, kun asiakkaan toiveet ja tilan tarpeet ovat kartoitettu yhdessä.

SISUSTUSSUUNNITTELUN TOTEUTUKSIA KOHTEISSA

Sisustus-, irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelmat

  • Uudiskohteet/ omakotitalot; Kainuu, Uusimaa
  • Harjulan lastenkoti- Kajaanin Pelastakaa Lapset Ry, Kajaani

SEURAA BLOGIA

VALKEETA blogissa voitte seurata myös sisustussuunnittelu projektin toteutumista osana uudiskohteen valmistumista, jossa sain olla mukana toteuttamassa asiakkaan toiveita tulevista pintamateriaaleista.
-Minna