Sisustussuunnittelu

Jokainen kohde ja projekti on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Sisustussuunnitelma tilaan on aina kohdekohtainen. Sisustussuunnittelun hinta määräytyy suunnittelun sisällöstä ja laajuudesta.

doorway

SUUNNITTELUN ALOITUS

Sisustussuunnittelu aloitetaan aloituskäynnillä sisustussuunnittelukohteessa. Aloituskäynnillä kartoitetaan toiveesi, tilan tarpeita, toivottu tunnelma ja tyyli sekä suunnitelman laajuus ja budjetti.

Aloituskäynnin jälkeen saatte kirjallisen suunnitelman ja -tarjouksen sisustussuunnittelu kohteesta.

plans

KOHTEET

Huomioin suunnittelussani uudis- ja remonttikohteet sekä julkiset tilat. Sisustussuunnitelman voi toteuttaa pieneen osaan tilaa tai koko tilan sisustamiseen. (mm. Pinta-, tekstiili-, irtokalustesuunnitelma) Hinta määräytyy suunnitelman laajuuden mukaan. Tuntiperusteinen hinta 50€/h tai projektikohtainen hinnoittelu (hinnat sis. alv 24%).

measuring

SUUNNITTELU & TOTEUTUS

Sisustussuunnittelun asiakkaana saatte esittelyyn alustavan sisustussuunnitelman ja käymme läpi mahdolliset muutokset. Projektin aikana eri vaiheiden informointi ja toiveiden tarkentaminen ovat osa suunnittelua ja toteutusta.

interior-design

SUUNNITTELUN

VIIMEISTELY

Sisustussuunnitelma sisältää kohteen mukaisesti suunnitellut kirjalliset suunnitelmat. Esim. materiaalinäytteet, huonekortit ja piirustukset.

Tärkeintä on saada toiveidesi mukainen viihtyisä ja toimiva ja yhtenäinen tila.

Esimerkkikohteita

Olohuoneen
sisustussuunnitelma

Tilaan suunnitellaan pintamateriaalit ja värit, huomioiden toiveenne ja tilan tarpeet. Suunnittelu sisältää pohjapiirustuksen ja huonekortin tuotetiedoilla, materiaalimallit, perspektiivi tai 3D kuvat. 300€ (hinta sis. alv 24%) Suunnitelma voi sisältää toiveidenne mukaan myös valaistus-, kaluste- ja tekstiilisuunnitelman. Tilaanne koskevan tarjouksen saatte aina aloituskäynnin jälkeen.

Stailaus

Julkisen tilan aula tai toimistotilat kaipaavat selkeää kokonaiskuvaa tai koti ennen asunnon myyntiä tarvitsevat sisustussuunnittelijan näkemyksen, tila näyttäytyy edukseen ja toivottaa tervetulleeksi. Stailaus toteutetaan pääasiassa asiakkaan omilla tavaroilla. Tila voidaan myös stailata toimivaksi ja antaa vinkkejä irtokalusteilla sisustamiseen. Tällöin aloituskäynti kohteessa sisältyy stailaukseen.

Sisustuskonsultaatiokäynti
kohteessa

Esimerkiksi ennen kohteen remontointia kaipaatte vinkkejä pintojen väri- ja materiaalivalintoihin tai kalusteisiin, valaistukseen, tekstiilien hankintoihin. Konsultaatiossa huomioidaan teidän toiveenne ja tilojen tarpeet. Sisältäen etukäteen lähetettävään materiaaliin perehtymisen tai aloituskäynnin (ei sisällä kirjallisia suunnitelmia) min. 2h/230€ (hinta sis. alv 24%)

Usein suunnittelua kaipaa koko tuleva tai remontoitava koti tai tila, tällöin projektikohtainen hinnoittelu kokonaisuudesta muodostuu aloituskäynnin jälkeen, kun asiakkaan toiveet ja tilan tarpeet ovat kartoitettu yhdessä.

SISUSTUSSUUNNITTELUN TOTEUTUKSIA KOHTEISSA

Sisustus-, irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelmat

  • Uudiskohteet/ omakotitalot; Kainuu, Uusimaa
  • Harjulan lastenkoti- Kajaanin Pelastakaa Lapset Ry, Kajaani

SEURAA BLOGIA

Mielenkiintoisessa VALKEETA blogissa voitte seurata myös sisustussuunnittelu projektin toteutumista osana uudiskohteen valmistumista, jossa sain olla mukana toteuttamassa asiakkaan toiveita tulevista pintamateriaaleista.
-Minna